Galleri Smedbyn Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva kulturverksamhet, med utställning av konst och konsthantverk, samt i anslutning därtill ramverkstad. Upplåtande av lokal för Stiftelsen Husqvarna Vapenmuseum och intendettjänster för skötsel och öppethållande av vapenmuseet. Café Vapensmeden med servering och samlingslokal, samt med ovanstående förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Galleri Smedbyn Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Galleri Smedbyn Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1970-08-27 så skapades Galleri Smedbyn Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Galleri Smedbyn Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Galleri Smedbyn Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1982-01-01

556138-5294 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Jönköping.

Just nu är Galleri Smedbyn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Galleri Smedbyn Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-143570 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Galleri Smedbyn Aktiebolag är Johansson, Dagmar Inga-Lill som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Leif Göran som är född 1938 och har titeln Suppleant, Karlsson, Ulf Holger som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .