Hans & Boines Måleri Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Hans & Boines Måleri Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Hans & Boines Måleri Aktiebolag finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hans & Boines Måleri Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hans & Boines Måleri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hans & Boines Måleri Aktiebolag har funnits sedan och 1975-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hans & Boines Måleri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lyckebog. 9, 561 91, Huskvarna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 036-53047.

Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hans & Boines Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hans & Boines Måleri Aktiebolag har idag 556145-7416 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna är den som för stunden ansvarar för Hans & Boines Måleri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva målerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Eventuellt överskott på bolagets verksamhet, efter lagstadgad konsolidering, kan användas till att stödja ideell eller allmännyttig verksamhet.

I Hans & Boines Måleri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Bojne Willhard Isidor som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Hans Per Emil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gerd Ulla Margareta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Olofsson, Lilian Gunvor Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lidhed, Andreas som är född 1976 och har titeln Revisor, Lidheds Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.