Rudenstams Parti Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Rudenstams Parti Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Rudenstams Parti Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Rudenstams Parti Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Rudenstams Parti Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-09-28. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Rudenstams Parti Aktiebolag ska trivas.

Rudenstams Parti Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva parti- och detaljhandel med frukt och grönsaker samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rudenstams Parti Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1975-01-01.

Idag är Rudenstams Parti Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Rudenstams Parti Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-5590700.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Rudenstam Fridh, Brita Maria K -Rudenstam, Agnes Brita Evelina -Rudenstam, Lars Magnus Emanuel -Rudenstam, Nils Bertil Emanuel -Rudenstam, Per-Olof Emanuel.

De som är på något sätt har med Rudenstams Parti Aktiebolag är Rudenstam, Lars Magnus Emanuel som är född 1953 och har titeln VD, Rudenstam, Lars Magnus Emanuel som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Rudenstam, Per-Olof Emanuel som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rudenstam Fridh, Brita Maria K som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Rudenstam, Nils Bertil Emanuel som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Rudenstam, Agnes Brita Evelina som är född 1927 och har titeln SuppleantJohansson, Carl Anders Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Andersson, Inger Birgitta Johanna som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Rudenstams Parti Aktiebolag har 556151-3465 som sitt organisationsnummer.