MLe Express (Sweden) AB

Jönköpings län

Information

MLe Express (Sweden) AB är en verksamhet som finns i Jönköping. I MLe Express (Sweden) AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Levin, Lars Gustaf Sune som är född 1952 och har titeln VD, Levin, Lars Gustaf Sune som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Levin, Sven Anders Mellvin som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Levin, Bengt Göte Olof som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Hernström, Leif Anders som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med MLe Express (Sweden) AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå MLe Express (Sweden) AB på telefon 0550-33002.

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra yrkesmässig trafik för godsbefordran, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är MLe Express (Sweden) AB av bolagstypen Aktiebolag.

MLe Express (Sweden) AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

MLe Express (Sweden) AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och MLe Express (Sweden) AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1971-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MLe Express (Sweden) AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

MLe Express (Sweden) AB har 556151-3564 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.