Brahe Redovisning Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Brahe Redovisning Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Brahe Redovisning Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Brahe Redovisning Aktiebolag är momsregistrerat sedan2000-09-01 och har organisationsnummer 556160-2425.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 036-168677 alternativt besöka eller skicka post till Brahe Redovisning Aktiebolag på följande adress Skolg. 27, 553 16, Jönköping.

Brahe Redovisning Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Brahe Redovisning Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Björk, Arne Mikael Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva bokföringsverksamhet och närliggande konsultation, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.