N P Produkter i Jönköping Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall sälja mekaniska fästelement, metaller och verktygsstål samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för N P Produkter i Jönköping Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är N P Produkter i Jönköping Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1972-03-29 så skapades N P Produkter i Jönköping Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel N P Produkter i Jönköping Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

N P Produkter i Jönköping Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1973-01-01

556161-8017 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är N P Produkter i Jönköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med N P Produkter i Jönköping Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-719150 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Berndt Erik Leif -Berggren, Bengt Leif Christian -Widheimer, Helena Maria

Följande personer är på något sätt aktiva inom N P Produkter i Jönköping Aktiebolag är Widheimer, Helena Maria som är född 1947 och har titeln Extern firmatecknare, Berggren, Bengt Leif Christian som är född 1973 och har titeln VD, Berggren, Bengt Leif Christian som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Frick, Hans-Göran Evert som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Berndt Erik Leif som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnskog Bernersson, Jonas Sven H som är född 1964 och har titeln RevisorDextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .