Bröderna E. och L. Svenssons Trä & Byggnadsvaror Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Bröderna E. och L. Svenssons Trä & Byggnadsvaror Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Bröderna E. och L. Svenssons Trä & Byggnadsvaror Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jönköpings län gör att företag trivs där.

Bröderna E. och L. Svenssons Trä & Byggnadsvaror Aktiebolag är momsregistrerat sedan1972-01-01 och har organisationsnummer 556163-5110.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 036-182106 alternativt besöka eller skicka post till Bröderna E. och L. Svenssons Trä & Byggnadsvaror Aktiebolag på följande adress Jonsbo Kråkebo, 555 92, Jönköping.

Bröderna E. och L. Svenssons Trä & Byggnadsvaror Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bröderna E. och L. Svenssons Trä & Byggnadsvaror Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Thorén, Elisabeth Helena som är född 1961 och har titeln Suppleant , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva sågverksrörelse jämte därmed förenlig verksamhet.