Gordons Golv Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva import och försäljning av motorfordon, leksaker och hemelektronik, försäljning av skinnvaror, öl- och vinsatser samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gordons Golv Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Gordons Golv Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1972-06-06 så skapades Gordons Golv Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Gordons Golv Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Gordons Golv Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1972-01-01

556165-0390 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Jönköping.

Just nu är Gordons Golv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Gordons Golv Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-5265636 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gordons Golv Aktiebolag är Karlsson, Malin Margareta Karolina som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Brukén, Ruth Inga Magnhild som är född 1941 och har titeln Suppleant, Törnskog Bernersson, Jonas Sven H som är född 1964 och har titeln Revisor, Dextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .