Sydved Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Sydved Aktiebolag är en verksamhet som finns i Jönköping. I Sydved Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Agrell, Jan Thomas som är född 1954 och har titeln Extern firmatecknare, Persson, Klas Roland Sven som är född 1959 och har titeln Extern firmatecknare, Olofsson, Leif Henning som är född 1950 och har titeln VD, Olofsson, Leif Henning som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindman, Johan Tryggve Einar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Klensmeden, Sven Ulf som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamotLindqvist, Bengt Viktor som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmström, Hans Esbjörn som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Wästerlund, Leif Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamotÖstberg, Lars Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantÅström, Jan Oliver som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotEriksson, Bo Sören som är född 1950 och har titeln SuppleantLundqvist, Tor Erik som är född 1971 och har titeln SuppleantDeloitte AB som är född och har titeln RevisorGrann, Karin Margareta som är född 1954 och har titeln RevisorSundqvist, Björn Rickard som är född 1953 och har titeln HuvudansvarigrevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Sydved Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sydved Aktiebolag på telefon 010-4638000.

Bolaget skall köpa, avverka, lagra, sälja och transportera virkesråvara, förvalta skog ävensom driva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sydved Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sydved Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sydved Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sydved Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1979-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sydved Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas var för sig av -Lindman, Johan Tryggve Einar -Olofsson, Leif Henning Firman tecknas i förening av -Agrell, Jan Thomas -Persson, Klas Roland Sven

Sydved Aktiebolag har 556171-0814 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.