K. Yxhage Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556174-9879 är organisationsnummer för bolaget K. Yxhage Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K. Yxhage Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som K. Yxhage Aktiebolag finns i.

K. Yxhage Aktiebolag har varit registrerat sedan 1973-01-16 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för K. Yxhage Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1973-01-01.

K. Yxhage Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för K. Yxhage Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna

Vill ni komma i kontakt med K. Yxhage Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-715810 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall utföra reparationer och montage i fastigheter, äga och förvalta fastigheter samt jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med K. Yxhage Aktiebolag och det är Yxhage, Rolf Kenneth som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Yxhage, Mats Stefan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Yxhage, Christer Kennerth som är född 1960 och har titeln Suppleant, Yxhage, Rolf Anders Johan som är född 1963 och har titeln Suppleant, Björklund, Olof Einar Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor