AL:s Bygg i Norrahammar Aktiebolag

Jönköpings län

Information

AL:s Bygg i Norrahammar Aktiebolag är ett företag som finns i Jönköping. I AL:s Bygg i Norrahammar Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jakobsson, Helena Margareta som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Jonasson Otterskog, Ulla Helena som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, .

Vill man kunna komma i kontakt med AL:s Bygg i Norrahammar Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå AL:s Bygg i Norrahammar Aktiebolag på telefon 036-61575.

Bolaget skall idka byggnadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är AL:s Bygg i Norrahammar Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

AL:s Bygg i Norrahammar Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

AL:s Bygg i Norrahammar Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och AL:s Bygg i Norrahammar Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1973-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AL:s Bygg i Norrahammar Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Dahle, Inger Margareta -Jakobsson, Helena Margareta -Jonasson Otterskog, Ulla Helena Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

AL:s Bygg i Norrahammar Aktiebolag har 556180-8600 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.