Solbacka Rundstavsfabrik Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköping finns det ett Aktiebolag som heter Solbacka Rundstavsfabrik Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Solbacka Rundstavsfabrik Aktiebolag i Jönköpings län. Jönköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Solbacka Rundstavsfabrik Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Jönköpings län.

Sedan 1973-06-13 så har Solbacka Rundstavsfabrik Aktiebolag varit registrerat och sedan 1974-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Solbacka Rundstavsfabrik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Solbacka Rundstavsfabrik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Industriv. 6, 563 93, Gränna. Vi ni istället prata med Solbacka Rundstavsfabrik Aktiebolag så kan ni göra det på 036-52168.

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av rundstav samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Jansson, Lars Thomas som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Karl Magnus som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Viola Marie-Louise som är född 1954 och har titeln Suppleant, Bringevik, Sivert Anders Ivar som är född 1949 och har titeln Revisor, Tivelius, Lars Lennart som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten .

Solbacka Rundstavsfabrik Aktiebolag har 556181-5597 som sitt organisationsnummer.