Gränna Plantskola Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556189-7850 är organisationsnummer för bolaget Gränna Plantskola Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gränna Plantskola Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Gränna Plantskola Aktiebolag finns i.

Gränna Plantskola Aktiebolag har varit registrerat sedan 1975-05-28 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gränna Plantskola Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1975-01-01.

Gränna Plantskola Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gränna Plantskola Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Gränna Plantskola Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0390-10051 eller genom brev på följande adress:
von Dübens v. 6, 563 31, Gränna

Bolaget skall bedriva plantskola jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gränna Plantskola Aktiebolag och det är Reinisch, Ernst Karl Franz som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Reinisch, Anneli Annikki som är född 1933 och har titeln Suppleant, Antonsson, Kurt Lars Bruno som är född 1954 och har titeln Revisor, Henrysson, Mats Lennart som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, GLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,