Axbergs Charkuteri Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Axbergs Charkuteri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Axbergs Charkuteri Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Axbergs Charkuteri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Axbergs Charkuteri Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1975-06-23. Men sedan 1975-01-01 så har Axbergs Charkuteri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kungsängsv. 5, 554 56, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Axbergs Charkuteri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-132560.

Jönköping arbetar för att företag som Axbergs Charkuteri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Axbergs Charkuteri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva försäljning av livsmedel engros samt handel med utrustning för slakt och skötsel av djur samt anknytande elektroniska produkter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Axbergs Charkuteri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Axberg, Kurt Sigvard Gustav.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Axbergs Charkuteri Aktiebolag och det är följande personer, Axberg, Kurt Sigvard Gustav som är född 1932 och har titeln VD, Axberg, Kurt Sigvard Gustav som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Claar, Åsa Elisabeth som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindmark, Karin Gene som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lindmark, Nilima Liselotte Anna som är född 1978 och har titeln Suppleant, Törnskog Bernersson, Jonas Sven H som är född 1964 och har titeln Revisor.Dextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Axbergs Charkuteri Aktiebolag är 556189-9773.