Charkuteriinvest Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall driva inköp och försäljning av livsmedel, dessutom bedriva investerings- och finansiell verksamhet såsom med leasing, factoring, handel med värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet, dock med undantag för sådan rörelse som avses i lag om kreditaktiebolag och lag om bankrörelse. Verksamheten skall i första hand inriktas på charkuterinäringens grossistorganisation.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Charkuteriinvest Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Charkuteriinvest Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1975-08-28 så skapades Charkuteriinvest Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Charkuteriinvest Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Charkuteriinvest Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556190-3021 är organisationsnummret för bolaget som finns i Jönköping.

Just nu är Charkuteriinvest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Charkuteriinvest Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-174270 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Axberg, Kurt Sigvard Gustav Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Charkuteriinvest Aktiebolag är Claar, Åsa Elisabeth som är född 1959 och har titeln VD, Claar, Åsa Elisabeth som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Axberg, Kurt Sigvard Gustav som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindmark, Nilima Liselotte Anna som är född 1978 och har titeln Suppleant, Törnskog Bernersson, Jonas Sven H som är född 1964 och har titeln Revisor, Dextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.