Sharp Center Service i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

Sharp Center Service i Jönköping AB är ett bolag som finns i Jönköping. I Sharp Center Service i Jönköping AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Leif Anders Martin som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Elsa Maria Kristina som är född 1955 och har titeln Suppleant, Landén, Josef Holger Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Claesson, Pär Anders Tomas som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sharp Center Service i Jönköping AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sharp Center Service i Jönköping AB på telefon 036-719270.

Bolaget skall bedriva försäljning och service av kontorsmaskiner och IT-utrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sharp Center Service i Jönköping AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sharp Center Service i Jönköping AB är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sharp Center Service i Jönköping AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sharp Center Service i Jönköping AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sharp Center Service i Jönköping AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Sharp Center Service i Jönköping AB har 556192-2328 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.