Diac Metal AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall driva mekanisk verkstadsrörelse med tillverkning av smidesdetaljer till sittmöbler inom koncernen och andra smides- detaljer samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Diac Metal AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Diac Metal AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1976-08-05 så skapades Diac Metal AB och företaget är har F-skattsedel Diac Metal AB har haft det sedan 1994-01-01.

Diac Metal AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1976-01-01

556192-8622 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är Diac Metal AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Diac Metal AB så går det att nå dem via telefon på 036-367860 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Dicky Alf Einar -Lyckvind, Carina Birgit Maria -Wilsander, Andreas Dicky

Följande personer är på något sätt aktiva inom Diac Metal AB är Lyckvind, Carina Birgit Maria som är född 1969 och har titeln VD, Lyckvind, Carina Birgit Maria som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilsander, Andreas Dicky som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Dicky Alf Einar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Gerd Birgit Inga som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln RevisorBengtsson, Niclas som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .