Hettich Skandinaviska Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköping finns det ett Aktiebolag som heter Hettich Skandinaviska Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Hettich Skandinaviska Aktiebolag i Jönköpings län. Jönköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Hettich Skandinaviska Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Jönköpings län.

Sedan 1977-01-03 så har Hettich Skandinaviska Aktiebolag varit registrerat och sedan 1977-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Hettich Skandinaviska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Hettich Skandinaviska Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Bultv. 4, 553 02, Jönköping. Vi ni istället prata med Hettich Skandinaviska Aktiebolag så kan ni göra det på 036-312330.

Bolaget skall driva försäljning av produkter för möbler och möbeltillverkning, exempelvis beslag, gångjärn och träbearbetningsmaskiner samt utöva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Svensson, Ulf Ivar Peter som är född 1956 och har titeln VD, Svensson, Ulf Ivar Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Gärde, Björn Anders Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Steib, Wolfgang som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Burholm, Ulf Peter som är född 1968 och har titeln Revisor, Zahlander, Hans Erik som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Hettich Skandinaviska Aktiebolag har 556194-6525 som sitt organisationsnummer.