Odeéns Tandtekniska Laboratorium Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556194-8398 är organisationsnummer för bolaget Odeéns Tandtekniska Laboratorium Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Odeéns Tandtekniska Laboratorium Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Odeéns Tandtekniska Laboratorium Aktiebolag finns i.

Odeéns Tandtekniska Laboratorium Aktiebolag har varit registrerat sedan 1977-03-16 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Odeéns Tandtekniska Laboratorium Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Odeéns Tandtekniska Laboratorium Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Odeéns Tandtekniska Laboratorium Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Odeéns Tandtekniska Laboratorium Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-125125 eller genom brev på följande adress:
Hästhagsg. 88, 561 51, Huskvarna

Bolaget skall utföra dentalarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Odeéns Tandtekniska Laboratorium Aktiebolag och det är Odén, Lars-Evert Hans som är född 1944 och har titeln Likvidator, Sandgren, Boris Caleb Leonard som är född 1946 och har titeln Revisor, Landén, Josef Holger Christer som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,