Blum Svenska Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköping finns det ett Aktiebolag som heter Blum Svenska Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Blum Svenska Aktiebolag i Jönköpings län. Jönköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Blum Svenska Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Jönköpings län.

Sedan 1977-07-25 så har Blum Svenska Aktiebolag varit registrerat och sedan 1977-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Blum Svenska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Blum Svenska Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Wadmans Linje 4, 561 33, Huskvarna. Vi ni istället prata med Blum Svenska Aktiebolag så kan ni göra det på 036-387750.

Bolaget skall tillverka och försälja beslag av metall- och syntetmaterial av alla slag, spec. beslagsdetaljer samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Legrell, Patrik Ingemar som är född 1971 och har titeln Extern VD, Horngacher, Rupert som är född 1944 och har titeln Extern vice VD, Blum, Herbert som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Blum, Gerhard Eugen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Otteryd, Dan Hubert som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Sven Erik som är född 1952 och har titeln RevisorFörenade Revisorer i Alingsås AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Blum, Gerhard Eugen -Blum, Herbert -Horngacher, Rupert -Legrell, Patrik Ingemar eller en av dem i förening med -Otteryd, Dan Hubert .

Blum Svenska Aktiebolag har 556195-3182 som sitt organisationsnummer.