Svarttorps Åkeri Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Svarttorps Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Svarttorps Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Svarttorps Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Svarttorps Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1978-03-22. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som Svarttorps Åkeri Aktiebolag ska trivas.

Svarttorps Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svarttorps Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1978-01-01.

Idag är Svarttorps Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Svarttorps Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-81018.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Svarttorps Åkeri Aktiebolag är Henriksson, Sten Allan som är född 1933 och har titeln VD, Henriksson, Sten Allan som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Knut Harald som är född 1945 och har titeln Suppleant, Palmén, Jan Lennart som är född 1941 och har titeln Revisor, Sydrevisioner Horwath Väst AB som är född och har titeln Revisor, .

Svarttorps Åkeri Aktiebolag har 556196-6929 som sitt organisationsnummer.