FasCon i Småland AB

Jönköpings län

Information

Bolagets verksamhet är att bedriva fastighetsförvaltning, handel med byggmaterial, konsultation inom byggbranschen, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för FasCon i Småland AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är FasCon i Småland AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1978-12-13 så skapades FasCon i Småland AB och företaget är har F-skattsedel FasCon i Småland AB har haft det sedan 1994-01-01.

FasCon i Småland AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1978-01-01

556198-6331 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är FasCon i Småland AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med FasCon i Småland AB så går det att nå dem via telefon på 036-143033 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Brusbäck, Klas Erik Jonas -Fredriksson, Conny Lars

Följande personer är på något sätt aktiva inom FasCon i Småland AB är Fredriksson, Conny Lars som är född 1965 och har titeln VD, Brusbäck, Klas Erik Jonas som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Conny Lars som är född 1965 och har titeln Suppleant, Bringevik, Sivert Anders Ivar som är född 1949 och har titeln Revisor, Ljungstrand, Elisabeth som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor.