Visingsö Åkeri Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Visingsö Åkeri Aktiebolag är ett företag som finns i Jönköping. I Visingsö Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Claes-Erik Allan som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Allert, Lilian Elisabeth som är född 1946 och har titeln Suppleant, Haller, Pia Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Visingsö Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Visingsö Åkeri Aktiebolag på telefon 0390-40012.

Bolaget skall driva åkerirörelse och handel med byggnadsmaterial samt förvaltning av värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Visingsö Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Visingsö Åkeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Visingsö Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Visingsö Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1979-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Visingsö Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Visingsö Åkeri Aktiebolag har 556199-7205 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.