Svedomat Service Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Svedomat Service Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Svedomat Service Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Svedomat Service Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Svedomat Service Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1979-06-26. Men sedan 1979-01-01 så har Svedomat Service Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Öggestorp G. Stationshuset, 560 27, Tenhult. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svedomat Service Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-97100.

Jönköping arbetar för att företag som Svedomat Service Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Svedomat Service Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall utföra servicearbeten avseende butiksmaskiner, storköksprodukter samt kyl- och frysanläggningar jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svedomat Service Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svedomat Service Aktiebolag och det är följande personer, Nilsson, Ulla Inger Kristina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Cederblad, Christer Folke Bertil som är född 1944 och har titeln Revisor, Persson, Hans-Benny som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Cederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Svedomat Service Aktiebolag är 556200-5545.