Dahlberg - Johansson Thermobyggen Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Dahlberg - Johansson Thermobyggen Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Dahlberg - Johansson Thermobyggen Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jönköpings län gör att företag trivs där.

Dahlberg - Johansson Thermobyggen Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556201-2244.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0390-41160 alternativt besöka eller skicka post till Dahlberg - Johansson Thermobyggen Aktiebolag på följande adress Skiftesv. 16, 563 31, Gränna.

Dahlberg - Johansson Thermobyggen Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Dahlberg - Johansson Thermobyggen Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Johansson, Brita Marta Kerstin I som är född 1923 och har titeln Suppleant , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhetoch eller försäljning av bostadshus samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.