Jönköpings Länstrafik Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Jönköpings Länstrafik Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Jönköpings Länstrafik Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Jönköpings Länstrafik Aktiebolag är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556206-0755.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 036-395500 alternativt besöka eller skicka post till Jönköpings Länstrafik Aktiebolag på följande adress V. Storg. 18 A, 553 15, Jönköping.

Jönköpings Länstrafik Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Jönköpings Länstrafik Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Karl-Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , . , , Damberg, Siv Maria som är född 1959 och har titeln Suppleant . Eskdahl, Pierre Marcus Daniel som är född 1971 och har titeln Suppleant . Gradeen, Ulla Anna Margareta som är född 1954 och har titeln Suppleant . Nilsson, Eva Ann-Marie som är född 1960 och har titeln Suppleant . Phalén, Henry Anders Greger som är född 1954 och har titeln Suppleant . Sjöberg Wärn, Monica Lilian E som är född 1955 och har titeln Suppleant . Tengmer, Stig-Arne Kenneth som är född 1950 och har titeln Suppleant . . . . . . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska inom Jönköpings län och angränsande områden - själv eller genom avtal med trafikföretag - bedriva kollektivtrafik och annan därmed förenlig verksamhet.