Fastigheten Blickfånget AB

Jönköpings län

Information

556209-4481 är organisationsnummer för verksamheten Fastigheten Blickfånget AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fastigheten Blickfånget AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Fastigheten Blickfånget AB finns i.

Fastigheten Blickfånget AB har varit registrerat sedan 1981-04-01 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fastigheten Blickfånget AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-26.

Fastigheten Blickfånget AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fastigheten Blickfånget AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Fastigheten Blickfånget AB så kan ni göra det på telefon genom 036-108421 eller genom brev på följande adress:
Barnarpsg. 23, 553 16, Jönköping

Föremålet för bolagets verksamhet är att förvärva, uppföra, äga, förvalta och försälja fastigheter samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fastigheten Blickfånget AB och det är Simonsson, Stig-Olof Axel Birger som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fritz, Carl Tommy som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja, Ulf Holger Torsten som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Bardh, Kent Björn Helge som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor,