Processgarant Sverige AB

Jönköpings län

Information

Processgarant Sverige AB är ett företag som finns i Jönköping. I Processgarant Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekberg, Magnus som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Pargéus, Bo Karl-Åke som är född 1959 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bertil Karl-Ivan som är född 1947 och har titeln Revisor, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Processgarant Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Processgarant Sverige AB på telefon 036-169730.

Bolaget skall lämna juridisk och finansiell rådgivning, tillskjuta kapital för genomförande av rättsliga förfaranden, och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Processgarant Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

Processgarant Sverige AB är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Processgarant Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Processgarant Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Processgarant Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Processgarant Sverige AB har 556211-2408 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.