Proffskopia i Jönköping Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556215-8401 är organisationsnummer för bolaget Proffskopia i Jönköping Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Proffskopia i Jönköping Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Proffskopia i Jönköping Aktiebolag finns i.

Proffskopia i Jönköping Aktiebolag har varit registrerat sedan 1982-03-05 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Proffskopia i Jönköping Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Proffskopia i Jönköping Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Proffskopia i Jönköping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Proffskopia i Jönköping Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-125702 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva laboratorie- och fotoverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Proffskopia i Jönköping Aktiebolag och det är Pålsson, Jan Evert Bertil som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Christel Margaretha som är född 1956 och har titeln Suppleant, Friberg, Anders Sigvard som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,