SKF Transmission Aktiebolag

Jönköpings län

Information

SKF Transmission Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som SKF Transmission Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

SKF Transmission Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

SKF Transmission Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1982-08-12. Men sedan 1983-01-01 så har SKF Transmission Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kämpev. 22, 553 02, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SKF Transmission Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-100830.

Jönköping arbetar för att verksamheter som SKF Transmission Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SKF Transmission Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget skall idka handel med produkter huvudsakligen inom transmissionsområdet samt driva därmed föenlig verksamhet.

Firmatecknare för SKF Transmission Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SKF Transmission Aktiebolag och det är följande personer, Nygren, Hans Christer som är född 1944 och har titeln VD, Nygren, Hans Christer som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Odsberg, Hans Christer Gustaf som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nygren, Magnus som är född 1977 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Ivdal, Nils Anders som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för SKF Transmission Aktiebolag är 556219-5296.