AB naZcomNet International

Jönköpings län

Information

I Jönköping finns det ett Aktiebolag som heter AB naZcomNet International. Det finns flera bolag som liknar AB naZcomNet International i Jönköpings län. Jönköping är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1982-11-10 så har AB naZcomNet International varit registrerat. Idag är AB naZcomNet International Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med AB naZcomNet International så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med AB naZcomNet International så kan ni göra det på 08-6607303.

Bolaget skall: marknadsföra telekommunikationssystem för radioLan marknadsföra interaktiva internet baserade IT-lösningar försälja telekommunikationssystem för radioLan försälja interaktiva IT-tjänster utbilda och kompetensutveckla inom interaktiva internet system samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Malmström, Agneta Susanne som är född 1949 och har titeln Likvidator, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. .

AB naZcomNet International har 556222-5333 som sitt organisationsnummer.