J Myntti Fasad Service Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556229-8736 är organisationsnummer för bolaget J Myntti Fasad Service Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J Myntti Fasad Service Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som J Myntti Fasad Service Aktiebolag finns i.

J Myntti Fasad Service Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-07-26 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för J Myntti Fasad Service Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

J Myntti Fasad Service Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för J Myntti Fasad Service Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Per Anders -Olausson, Per Olof Ingemar

Vill ni komma i kontakt med J Myntti Fasad Service Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-310398 eller genom brev på följande adress:
Rörbacken 2 B, 556 28, Jönköping

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med J Myntti Fasad Service Aktiebolag och det är Olausson, Per Olof Ingemar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Per Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Olausson, Lisen Margaretha som är född 1957 och har titeln Suppleant, Boiardt, Adam Kristian som är född 1974 och har titeln Revisor, Nilsson, Mats Bengt Anders som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor