Varland & Anefjäll Försäljnings Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Varland & Anefjäll Försäljnings Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Varland & Anefjäll Försäljnings Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Varland & Anefjäll Försäljnings Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Varland & Anefjäll Försäljnings Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-07-28. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Varland & Anefjäll Försäljnings Aktiebolag ska trivas.

Varland & Anefjäll Försäljnings Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med hushållsmaskiner, maskiner och varor för skog och trädgård och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Varland & Anefjäll Försäljnings Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Varland & Anefjäll Försäljnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Varland & Anefjäll Försäljnings Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-144000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Anefjäll, Per Gunnar Edvard -Varland, Lars Gunnar Evert.

De som är på något sätt har med Varland & Anefjäll Försäljnings Aktiebolag är Varland, Lars Gunnar Evert som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Anefjäll, Per Gunnar Edvard som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Anefjäll, Inger Birgitta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Varland, Kerstin Maria som är född 1944 och har titeln Suppleant, Cederblad, Christer Folke Bertil som är född 1944 och har titeln Revisor, Persson, Hans-Benny som är född 1955 och har titeln RevisorssuppleantCederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Varland & Anefjäll Försäljnings Aktiebolag har 556230-4393 som sitt organisationsnummer.