Modehuset Annabelle i Jönköping Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av damkonfektion jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Modehuset Annabelle i Jönköping Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Modehuset Annabelle i Jönköping Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1983-07-28 så skapades Modehuset Annabelle i Jönköping Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Modehuset Annabelle i Jönköping Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Modehuset Annabelle i Jönköping Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556231-2743 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Jönköping.

Just nu är Modehuset Annabelle i Jönköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Modehuset Annabelle i Jönköping Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-122500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Modehuset Annabelle i Jönköping Aktiebolag är Svensson, Ingegerd Anita som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Carl Albin Kurt som är född 1925 och har titeln Suppleant, Landström Andersson, Hans Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Engdahl, Stefan Rolf som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .