Lennax i Huskvarna Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall äga och förvalta aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lennax i Huskvarna Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Lennax i Huskvarna Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1983-10-31 så skapades Lennax i Huskvarna Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Lennax i Huskvarna Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556233-0919 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är Lennax i Huskvarna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Lennax i Huskvarna Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-6240314 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lennax i Huskvarna Aktiebolag är Axelsson, Jan Åke Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Siv Ingrid Anette som är född 1958 och har titeln Suppleant, Landén, Josef Holger Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Sandgren, Boris Caleb Leonard som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .