XANO Teknik AB

Jönköpings län

Information

556234-6204 är organisationsnummer för verksamheten XANO Teknik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som XANO Teknik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som XANO Teknik AB finns i.

XANO Teknik AB har varit registrerat sedan 1983-10-17 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för XANO Teknik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

XANO Teknik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för XANO Teknik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Lantz, Sune William i förening med en av -Björn, Sven Magnus Lennart -Persson, Erik Johan Lennart Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med XANO Teknik AB så kan ni göra det på telefon genom 036-312200 eller genom brev på följande adress:
Industrig. 14 B, 553 02, Jönköping

Bolaget skall bedriva utveckling och utföra tekniktjänster inom elektronisk styrning. Bolaget skall som moderbolag i en koncern bedriva verkställande ledning, förvaltning och utföra administrativa tjänster för samt- liga i koncernen ingående bolag samt idka därmed förenlig verk- samhet.

Det finns olika personer som har en koppling med XANO Teknik AB och det är Björn, Sven Magnus Lennart som är född 1962 och har titeln VD, Björn, Sven Magnus Lennart som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lantz, Sune William som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Erik Johan Lennart som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Landström Andersson, Hans Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor