June Revisionsbyrå Aktiebolag

Jönköpings län

Information

June Revisionsbyrå Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som June Revisionsbyrå Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

June Revisionsbyrå Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1984-03-06.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på June Revisionsbyrå Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-712343.

Jönköping arbetar för att bolag som June Revisionsbyrå Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för June Revisionsbyrå Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva yrkesmässig revision samt konsultations- verksamhet inom det ekonomiska området jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för June Revisionsbyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till June Revisionsbyrå Aktiebolag och det är följande personer, Bratteberg, Karl Johan Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bratteberg, Therese Anna Maria som är född 1978 och har titeln Suppleant, Ahrås, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för June Revisionsbyrå Aktiebolag är 556236-4223.