Elkoda Elektrokonsult Data Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva datorstödd projektering av elanläggningar samt utveckling och försäljning av programvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Elkoda Elektrokonsult Data Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Elkoda Elektrokonsult Data Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1984-03-28 så skapades Elkoda Elektrokonsult Data Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Elkoda Elektrokonsult Data Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Elkoda Elektrokonsult Data Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556239-7389 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Jönköping.

Just nu är Elkoda Elektrokonsult Data Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Elkoda Elektrokonsult Data Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-100017 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Elkoda Elektrokonsult Data Aktiebolag är Nilsson, Magnus som är född 1969 och har titeln VD, Nilsson, Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Thomas Lennart som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Amanda Maria som är född 1969 och har titeln Suppleant, Knuthsson, Martin Erik Holger som är född 1971 och har titeln Revisor, Dextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.