Heat Engineering Technology Europe AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Heat Engineering Technology Europe AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Heat Engineering Technology Europe AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jönköpings län gör att företag trivs där.

Heat Engineering Technology Europe AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556240-2015.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 036-50518 alternativt besöka eller skicka post till Heat Engineering Technology Europe AB på följande adress Fornängsv. 5, 561 46, Huskvarna.

Heat Engineering Technology Europe AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan -0001-11-30.

I Heat Engineering Technology Europe AB så sitter följande personer i styrelsen: , Håvedal, Solveig Laila som är född 1943 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva produktion och handel med komponenter inom energisektorn, projektering av anläggningar för produktion av el- och värme, konsultverksamhet inom energibranschen samt förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.