Ambjörnsons Bil i Jönköping Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Ambjörnsons Bil i Jönköping Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Ambjörnsons Bil i Jönköping Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ambjörnsons Bil i Jönköping Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1984-03-15.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ambjörnsons Bil i Jönköping Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0371-84400.

Jönköping arbetar för att verksamheter som Ambjörnsons Bil i Jönköping Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ambjörnsons Bil i Jönköping Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva bilhandel, försäljning av reservdelar, reparationer av bilar, uthyrning av bilar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ambjörnsons Bil i Jönköping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ambjörnsons Bil i Jönköping Aktiebolag och det är följande personer, Österlind, Leif Axel Percy som är född 1958 och har titeln VD, Österlind, Leif Axel Percy som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Österlind, Jill Doris Pia som är född 1961 och har titeln Suppleant, Sallmén, Herbert Sture Harald som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ambjörnsons Bil i Jönköping Aktiebolag är 556242-2237.