JATV Fastigheter AB

Jönköpings län

Information

JATV Fastigheter AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där JATV Fastigheter AB finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. JATV Fastigheter AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket JATV Fastigheter AB har haft sedan 1994-01-01. JATV Fastigheter AB har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till JATV Fastigheter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fridhemsv. 20, 553 02, Jönköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 036-161690.

Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är JATV Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat.

JATV Fastigheter AB har idag 556242-2690 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för JATV Fastigheter AB

Bolaget ska förvalta värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I JATV Fastigheter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ramde, Ingvald Otto Einar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Forshell, Per Lennart Persson som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnqvist Carlsson, Barbro Ruth V som är född 1943 och har titeln Suppleant, Johansson, Carl Anders Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .