Henrik Lindkvist Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556243-5072 är organisationsnummer för verksamheten Henrik Lindkvist Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Henrik Lindkvist Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Henrik Lindkvist Aktiebolag finns i.

Henrik Lindkvist Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-05-14 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Henrik Lindkvist Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Henrik Lindkvist Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Henrik Lindkvist Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Henrik Lindkvist Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-316300 eller genom brev på följande adress:
Centrumplan D, 562 42, Taberg

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fastigheter och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Henrik Lindkvist Aktiebolag och det är Lindkvist, Bengt Henrik Bertil som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindkvist, David Karl Gustav som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindkvist, Johan Olof som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindkvist, Ester Elin Marianne som är född 1942 och har titeln Suppleant, Bringevik, Sivert Anders Ivar som är född 1949 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor