SIFA AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och SIFA AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och SIFA AB är ett av dem. Statusen för SIFA AB är att Bolaget är aktivt.

SIFA AB är ett Aktiebolag och skapades 1984-05-30. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som SIFA AB ska trivas.

SIFA AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom inrednings- och monterings- branschen samt idka konsultverksamhet inom samma område samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SIFA AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är SIFA AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med SIFA AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-168168.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med SIFA AB är Andersson, Leif Kennet Sigvard som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jan Crister Niclas som är född 1967 och har titeln Suppleant, Törnskog Bernersson, Jonas Sven H som är född 1964 och har titeln Revisor, Dextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

SIFA AB har 556245-0634 som sitt organisationsnummer.