Kaffe & Miljö Tony Johansson AB

Jönköpings län

Information

556247-7140 är organisationsnummer för företaget Kaffe & Miljö Tony Johansson AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kaffe & Miljö Tony Johansson AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Kaffe & Miljö Tony Johansson AB finns i.

Kaffe & Miljö Tony Johansson AB har varit registrerat sedan 1984-10-22 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kaffe & Miljö Tony Johansson AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Kaffe & Miljö Tony Johansson AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kaffe & Miljö Tony Johansson AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kaffe & Miljö Tony Johansson AB så kan ni göra det på telefon genom 036-186600 eller genom brev på följande adress:
Kruthusg., 561 34, Huskvarna

Bolaget skall bedriva försäljning och service av dryckes- automater, försäljning av drycker och bröd samt handel med värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Kaffe & Miljö Tony Johansson AB och det är Johansson, Tony Ingemar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ann-Christine Elisabeth som är född 1958 och har titeln Suppleant, Polsten, Jan Anders Wilhelm som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,