Rosenlund Bowling Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva bowlinghall och därmed förenlig verksmahet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rosenlund Bowling Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Rosenlund Bowling Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1984-10-04 så skapades Rosenlund Bowling Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556248-9996 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Jönköping.

Just nu är Rosenlund Bowling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Rosenlund Bowling Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-168985 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Claesson, Claes Viktor -Lövgren, Gillis Stig Ola Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rosenlund Bowling Aktiebolag är Lövgren, Gillis Stig Ola som är född 1937 och har titeln VD, Lövgren, Gillis Stig Ola som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Claesson, Claes Viktor som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Kent Fredrik Gunnar som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Per Olof som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydén, Karl Gustaf Holger som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamotLandström Andersson, Hans Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .