Leepro Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva homeopatisk praktik, försäljning av natur- produkter, kroppsvård, handel med hobby- och fritidsartiklar, elektriska artiklar, radio, TV, biltillbehör, cyklar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Leepro Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Leepro Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1984-10-22 så skapades Leepro Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Leepro Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Leepro Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556249-6355 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är Leepro Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Leepro Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-100381 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Leepro Aktiebolag är Ekelund, Lars Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekelund, Taina Marita som är född 1958 och har titeln Suppleant, Bringevik, Sivert Anders Ivar som är född 1949 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .