SYSteam Applications Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköping finns det ett Aktiebolag som heter SYSteam Applications Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar SYSteam Applications Aktiebolag i Jönköpings län. Jönköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

SYSteam Applications Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Jönköpings län.

Sedan 1984-10-18 så har SYSteam Applications Aktiebolag varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är SYSteam Applications Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med SYSteam Applications Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Datorg. 1, 561 33, Huskvarna. Vi ni istället prata med SYSteam Applications Aktiebolag så kan ni göra det på 036-149100.

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom IT-branschen, såsom allmän rådgivning, utveckling, programmering, projektledning samt marknadsföra programvaror och maskinell utrustning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ekblad, Sten Niklas som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Gerhardsson, Gustav Magnus som är född 1968 och har titeln VD, Axelsson, Lars Magnus Richard som är född 1971 och har titeln Extern vice VD, Gerhardsson, Gustav Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundblad, Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kristianson, Hans Lars-Erik som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamotNyström, Dick Olof som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sten, Lars Gunnar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorPatriksson, Helena Kristina som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ekblad, Sten Niklas Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

SYSteam Applications Aktiebolag har 556250-6104 som sitt organisationsnummer.