TB:s Arrangemangs- & Utställningsservice Aktiebolag

Jönköpings län

Information

TB:s Arrangemangs- & Utställningsservice Aktiebolag är ett företag som finns i Jönköping. I TB:s Arrangemangs- & Utställningsservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Brunell, Hans Tommie som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Brunell, Anita Eva Ingeborg som är född 1956 och har titeln Suppleant, Berglund Björn, A Barbro E som är född 1948 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TB:s Arrangemangs- & Utställningsservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå TB:s Arrangemangs- & Utställningsservice Aktiebolag på telefon 036-371252.

Bolaget skall bedriva uthyrning av material inom utställnings-, tävlings- och föreningsarrangemang, samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är TB:s Arrangemangs- & Utställningsservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

TB:s Arrangemangs- & Utställningsservice Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

TB:s Arrangemangs- & Utställningsservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och TB:s Arrangemangs- & Utställningsservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TB:s Arrangemangs- & Utställningsservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

TB:s Arrangemangs- & Utställningsservice Aktiebolag har 556256-4004 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.