MRN Consulting AB

Jönköpings län

Information

MRN Consulting AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där MRN Consulting AB finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. MRN Consulting AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket MRN Consulting AB har haft sedan 1994-01-01. MRN Consulting AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till MRN Consulting AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bergv. 32, 564 36, Bankeryd men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Jönköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är MRN Consulting AB Privat, ej börsnoterat.

MRN Consulting AB har idag 556256-7718 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för MRN Consulting AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom IT-branschen, såsom hård- och mjukvarukonsultering inom informationsteknologi samt försäljning och installation, utbildning och support i anslutning därtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I MRN Consulting AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Per Tornis Ronny som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Eva Monika som är född 1953 och har titeln Suppleant, Karlmark, Kjell Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, Höög, Bengt Tomas som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Karlmarks Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.