Dan Johanssons Arkitektkontor Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall driva arkitektverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dan Johanssons Arkitektkontor Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Dan Johanssons Arkitektkontor Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1987-12-04 så skapades Dan Johanssons Arkitektkontor Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Dan Johanssons Arkitektkontor Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Dan Johanssons Arkitektkontor Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556257-1363 är organisationsnummret för bolaget som finns i Jönköping.

Just nu är Dan Johanssons Arkitektkontor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Dan Johanssons Arkitektkontor Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-120682 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dan Johanssons Arkitektkontor Aktiebolag är Johansson, Dan Anders Stellan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Tuxen-Meyer, Nicolina Ingrid H A C som är född 1954 och har titeln Suppleant, Tivelius, Lars Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Bringevik, Sivert Anders Ivar som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .